Register and enjoy L’adria benefits

Join the L’Adria Loyalty program

loyalty banner image

L’ADRIA Loyalty program

Kako postanem član L’ADRIA Loyalty programa?

Kako bi postali članovi, sve što je potrebno je samo se prijaviti na naš webshop koristeći Vašu email adresu.

Koje pogodnosti ostvarujem kao član Loyalty programa?

L’Adria Loyalty program pokrenut je sa svrhom nagrađivanja naših vjernih korisnika. Iznimno nam je drago vidjeti da se naši korisnici iznova vraćaju našim proizvodima pa smo ih odlučili dodatno usrećiti posebnim nagradama. Kao član Loyalty programa tako skupljate bodove pri svakoj kupnji naših proizvoda. Kada skupite dovoljan broj bodova, mi ćemo Vam poslati poklon koji možete vidjeti na svome korisničkom profilu.

Kako se računaju moji bodovi?

Broj bodova koji ostvarujete ekvivalentan je potrošenom iznosu u našem webshopu. Tako, ako potrošite 24 eura, dobivate i 24 boda koji Vas dovode sve bliže našim Loyalty nagradama. Bodovi se automatski obračunavaju pri plaćanju u našem webshopu ili nakon plaćanja pouzećem.

Kako do nagrade?

Naši korisnici za nagradu ne moraju činiti ništa više osim uživati u našim proizvodima kao i do sada! :) Nakon što skupite dovoljan broj bodova za nagradu koju vidite na Vašem profilu, mi Vam ju šaljemo na adresu. Nagrada pak nije samo jedna! Nakon što ostvarite broj bodova za jednu nagradu, bodovi se ponovno nastavljaju računati do iduće nagrade koja će Vam se prikazati na profilu.