Još samo DANAS proizvode za njegu i hidrataciju masne i problematične kože možete pronaći na popustu do 37%, uz besplatnu dostavu kupnjom bilo koja 2 proizvoda. Uz kod LADRIA10 ostvari dodatnih 10% popusta na blagajni.

Jedina hidratantna krema koju ćete trebati ovog ljeta

Stigla je pomoć za ujednačen ten, hidratiziranu kožu i smanjeno lučenje sebuma koja ne masti kožu niti ljeti

27.07.2021

Jedina hidratantna krema koju ćete trebati ovog ljeta

Stigla je pomoć za ujednačen ten, hidratiziranu kožu i smanjeno lučenje sebuma koja ne masti kožu niti ljeti

27.07.2021

Ljetna njega kože je zaista drugačija. Sanjarimo o ujednačenom tenu, zdravom sjaju i hidratiziranoj koži. No u javi, vidimo pojavu pigmentacijskih mrljica, pojačanog lučenja sebuma pa čak i dehidrirane kože. Istovremeno, ljeti se često savjetuje smanjiti korištenje jačih aktivnih sastojaka, poput eksfolirajućih kiselina, vitamina C i retinoida, koji ciljaju upravo na te probleme. Kako onda prilagoditi rutinu ljetnim problemima kože i očuvati zdrav ten kože?

Nježan odgovor na ovo pitanje krije se u vodenasto laganoj L'ADRIA Harmonizing kremi. S inovativnim i morskim sastojcima, Harmonizing Cream cilja upravo na probleme s kojima se susrećemo ljeti. Tajna djelovanja i uživanja u Harmonizing Cream počinje s hidratantnom bazom. Krema ne sadrži ulja niti maslace, već hidrataciju zahvaljuje NMF-u; prirodnom kompleksu ovlaživača. NMF se sastoji od lipida i aminokiselina koji već postoje na našoj koži i održavaju je vlažnom i hidratiziranom. U divnoj hidratantnoj bazi otopljena je trijada aktivnih sastojaka koji učinkovito ciljaju na sve ljetne probleme kože.

Prvi dio trijade čine fitoplanktoni, odnosno mikroalge koje imaju dvojako djelovanje. Pomažu umanjiti prekomjerno lučenje lipida koji potiču upale na licu te jačaju kožnu barijeru stimulirajući sintezu filagrina - važnog proteina za zdravu kožnu barijeru.

Drugi dio trijade aktivnih sastojaka čini megapopularni niacinamid. On podupire sva tri učinka ove vodenaste kreme. Niacinamid jača kožnu barijeru, umanjuje lučenje sebuma i pojavu pigmentacijskih mrljica.

Treći dio inovativne trijade je nevjerojatna gliciretinična kiselina ekstrahirana iz sladića. Ona nije eksfolirajuća kiselina, već učinkovito umanjuje lučenje sebuma i prekomjernu sintezu melanina, stoga ćete uočiti kako je ten ujednačen, a pojava pigmentacijskih mrljica će se smanjiti.

L'ADRIA Harmonizing cream će biti idealno rješenje za sve probleme s kojima se koža susreće u vrućim ljetnim uvjetima, a istovremeno će jačati vašu kožnu barijeru. Zahvaljujući ovoj inovativnoj kremi, nema straha od crvenila i isušivanja – što se zna desiti s jakim aktivnim sastojcima poput retinoida, eksfolirajućih kiselina i vitamina C. Napokon se na nježan, ali iznimno učinkovit način, možete suočiti s ljetnim problemima kože.