Jedina hidratantna krema koju ćete trebati ovog ljeta

10/05/2023

Korana Marović

Jedina hidratantna krema koju ćete trebati ovog ljeta

Ljetna njega kože je zaista drugačija. Sanjarimo o ujednačenom tenu, zdravom sjaju i hidratiziranoj koži. No u javi, vidimo pojavu pigmentacijskih mrljica, pojačanog lučenja sebuma pa čak i dehidrirane kože.

Istovremeno, ljeti se često savjetuje smanjiti korištenje jačih aktivnih sastojaka, poput eksfolirajućih kiselina, vitamina C i retinoida, koji ciljaju upravo na te probleme. Kako onda prilagoditi rutinu ljetnim problemima kože i očuvati zdrav ten kože?

Nježan odgovor na ovo pitanje krije se u vodenasto laganoj L'ADRIA Harmonizing kremi. S inovativnim i morskim sastojcima, Harmonizing Cream cilja upravo na probleme s kojima se susrećemo ljeti.

Tajna djelovanja i uživanja u Harmonizing Cream počinje s hidratantnom bazom. Krema ne sadrži ulja niti maslace, već hidrataciju zahvaljuje NMF-u; prirodnom kompleksu ovlaživača.

Što je NMF?

NMF se sastoji od lipida i aminokiselina koji već postoje na našoj koži i održavaju je vlažnom i hidratiziranom. U divnoj hidratantnoj bazi otopljena je trijada aktivnih sastojaka koji učinkovito ciljaju na sve ljetne probleme kože.

Harmonizing cream za ujednačavanje tena i matiranje kože

Prvi dio trijade čine fitoplanktoni, odnosno mikroalge koje imaju dvojako djelovanje. Pomažu umanjiti prekomjerno lučenje lipida koji potiču upale na licu te jačaju kožnu barijeru stimulirajući sintezu filagrina - važnog proteina za zdravu kožnu barijeru.

Drugi dio trijade aktivnih sastojaka čini megapopularni niacinamid. On podupire sva tri učinka ove vodenaste kreme. Niacinamid jača kožnu barijeru, umanjuje lučenje sebuma i pojavu pigmentacijskih mrljica.

Treći dio inovativne trijade je nevjerojatna gliciretinična kiselina ekstrahirana iz sladića. Ona nije eksfolirajuća kiselina, već učinkovito umanjuje lučenje sebuma i prekomjernu sintezu melanina, stoga ćete uočiti kako je ten ujednačen, a pojava pigmentacijskih mrljica će se smanjiti.

L'ADRIA Harmonizing cream će biti idealno rješenje za sve probleme s kojima se koža susreće u vrućim ljetnim uvjetima, a istovremeno će jačati vašu kožnu barijeru. Zahvaljujući ovoj inovativnoj kremi, nema straha od crvenila i isušivanja – što se zna desiti s jakim aktivnim sastojcima poput retinoida, eksfolirajućih kiselina i vitamina C.

Napokon se na nježan, ali iznimno učinkovit način, možete suočiti s ljetnim problemima kože.

Inovativni morski sastojci