U tajanstvu dubine, zrncima pijeska, mirisu bilja i kristalima soli zrcali se tajna ljepote jednog malog mora, Jadranskog.

ZARONI U SVOJE L’ADRIA ISKUSTVO!

Ljubav prema Jadranskom moru i dugogodišnje umijeće u formuliranju kozmetike pretočili smo u ekološki prihvatljivu ambalažu za jedinstveno iskustvo njege koje će obogatiti Vašu rutinu, a koži dopustiti da zasja potpunom ljepotom. Zaronite s nama u opuštajući svijet minimalizma inspiriranog blagodatima najljepšeg mora - Jadrana.

Brend L’ADRIA inspiriran je predivnim Jadranskim more, a formule proizvoda obogaćuje sastojcima iz mora i ljekovitog bilja Mediterana.

POTPUNO INOVATIVNA PRIRODNA KOZMETIKA

L’ADRIA brend vjeruje u nježnost i pažljivost u revitaliziranju svih tipova kože. Prenosimo to u Vašu rutinu, u skladu s prirodom, inspirirani predivnim Jadranskim morem. Naše formule, osmišljene kao potpora svakoj koži, podarit će Vašem licu hidrataciju i vitalnost te sačuvati ljepotu.

Iz srca Jadrana ekstrahirane su morske alge i kolagen, kojima smo obogatili kvalitetne proizvode za minimalističke rutine njege. Znajući koliko Vam je važan i senzualan osjećaj njege, posebnu pažnju smo posvetili teksturama. Neodoljive na dodir, ugodne su za svaku kožu, pa i onu najosjetljiviju. Posebno smo ponosni na aktivne sastojke dobivenih iz ljekovitog bilja Mediterana.

default_image

Bez okrutnosti

Bez parafina i parabena

Bez sulfata i silikona

Proizvedeno u Hrvatskoj

Posvajamo dupine

Dermatološki testirano, prirodno i bez mirisa

Prilagodili smo rutine za sve tipove i problematike kože. Ukoliko i dalje niste sigurni koje proizvode odabrati…

KONTAKTIRAJTE NAS!

Znamo da je pronalazak idealnih proizvoda prilagođenih vlastitom tipu i problematici kože često trnovit put, stoga smo odradili teži dio zadatka za Vas - nudimo kompletne prijedloge jednostavnih rutina osmišljenih za pružanje najboljih rezultata. Ukoliko i dalje niste sigurni koje proizvode odabrati tu je naš stručni tim kojeg možete kontaktirati e-mailom, telefonski ili putem društvenih mreža.