Lana Biželj otkriva svoj najdraži L'ADRIA proizvod

10/05/2023

Korana Marović

Lana Biželj otkriva svoj najdraži L'ADRIA proizvod

Novinarka i influencerica Lana Biželj vodi sirov i živopisan Instagram profil kojeg volimo pratiti jer otvoreno progovara o mnogim problemima današnjice kao što su pozicija žene u društvu, muško-ženski odnosi i mentalno zdravlje.

No istovremeno je i zabavan, trivijalan i informira nas o životnim situacijama i avanturama ove mlade Bjelovarčanke u užurbanom Zagrebu.

Lana je veliki zaljubljenik u njegu kože, a iznimno smo ponosni što i nju možemo nazvati L'ADRIA prijateljicom jer je tu od naših samih početaka. Upravo zato nas je neizmjerno zanimalo koji ju je L'ADRIA proizvod u potpunosti osvojio.

„Moram priznati da mi je konkurencija jaka između sva četiri L'ADRIA proizvoda koja koristim, no možda malu prednost ipak ima okoloočna krema, Eye cream, koja mi daje neopisivo dobar osjećaj na koži.

Genijalno hidratizira, a ne masti, dobijem osjećaj zaglađene kože, super je podloga za šminku (pritom ju ne topi!) i djeluje mi kao svojevrstan booster kofeina kada imam natečene podočnjake.

Moram biti iskrena i reći da ju znam nanijeti i na bore po vratu jer imam osjećaj da će nahraniti i "pokrpati" baš svaku neravninu koju imam!“ oduševljeno je zaključila Lana.

Eye cream -Hidrira, ne masti te daje zaglađen izgled koži

Osim Eye cream, Lana koristi i Regenerative cream, Instant revitalizing serum te Clarifying serum.

Lanin najdraži, kao i sve ostale L'ADRIA proizvode, možete kupiti u L'ADRIA webshopu, u Cremme Concept Storeu u Zagrebu (Nemčićeva 8 i Tkalčićeva 21) te u Ljekarnama Jagatić u Zagrebu i Sesvetama.