Iskoristite kod SPRING25 za proljetni popust od 25% na cjelokupni asortiman, uključujući proizvode na popustu te ostvarite besplatnu dostavu kupnjom bilo koja 2 proizvoda.
LADRIA CLARIFYING SERUM

Clarifying serum

Serum za reaktivnu kožu

30 ml
Uz kupnju dva proizvoda, dostava besplatna.
23,76 €
179,02 kn

L'ADRIA Clarifying serum za mješovitu do masnu kožu u svojim nježnim vodenim kapljicama čuva tajnu kože bez nepravilnosti. Jedinstveno nježna formula s 2 % BHA i koncentratom ekstremolita i hidratizirajućih algi Jadrana, jednog od najčišćih mora svijeta, pomaže pročistiti pore i umanjiti nesavršenosti, a istovremeno poboljšava opći izgled kože i štiti njenu barijernu funkciju. Ne sadrži petrokemijska otapala ni etilni alkohol, ne isušuje kožu nego ju hidratizira, te je nježan i prema koži i okolišu.

  • POMAŽE UMANJITI NESAVRŠENOSTI
  • PROČIŠĆAVA PORE
  • FORMULA S 2 % BHA ZA OSJETLJIVU KOŽU
  • PRIRODNO I BEZ MIRISA
LADRIA CLARIFYING SERUM

L'ADRIA CLARIFYING SERUM inspiriran je nježnim pročišćavajućim efektom mora.

 

U vodenastim kapljicama nalazi se esencija mora, alge i ekstremoliti, posebne molekule koje pomažu morskim organizmima preživjeti u ekstremnim uvjetima, uz dodatak pročišćavajuće BHA ili salicilne kiseline.

 

2 % BHA formulirana u kiseloj sredini prodire u pore i pročišćava ih, a ekstremoliti štite kožu od potencijalnih negativnih efekata tipičnih pri korištenju proizvoda s BHA – ljuštenje, dehidracija, iritacija i osjetljivost na sunce. Uz to, serum ne sadrži etilni alkohol i ne-ekološka petrokemijska otapala, koji mogu isušivati kožu.

 

Najpoznatiji ekstremolit je ektoin. Nalazimo ga u halofilnim organizmima, koji žive izloženi visokim koncentracijama soli. Iako je otkriven u slanoj lokvi u pustinji, ektoin se nalazi i u morskim organizmima. Moguće je predočiti taj okoliš kao lokvicu morske vode na obali, koja polako isparava i pritom stvara kristale soli. Ektoin i drugi ekstremoliti kao betain stvaraju hidratacijski štit oko staničnih struktura i molekula koji ih čuva od stresnih vanjskih utjecaja, uključujući i UV zračenja. Ovo je posebno važno pri korištenju eksfolijanata, koji smanjuju debljinu rožnatog sloja kože, te povećavaju osjetljivost na sunce.

 

L'ADRIA CLARIFYING SERUM ipak radije nazivamo serumom nego klasičnim eksfolijantom, pošto je blagog djelovanja, namijenjen za dugoročnu upotrebu na masnoj, problematičnoj i osjetljivoj koži, sa smanjenim negativnim efektima eksfolijanata. Ipak, preporučamo koristiti SPF tijekom upotrebe ovog proizvoda.

KLJUČNI SASTOJCI

  • Pročišćavanje pora i smanjenje nepravilnosti: BHA (salicilna kiselina)
  • Hidratacija: morske alge, ektoin, betain, pentilen glikol (prirodni), arginin (aminokiselina)
  • Protiv crvenila: morske alge, ektoin, betain
  • Zaštita barijerne funkcije: ektoin

sastojci

AQUA, ECTOIN, BETAINE, PENTYLENE GLYCOL, SALICYLIC ACID, ALGAE EXTRACT, SODIUM PHYTATE, ARGININE, CITRIC ACID, SODIUM BENZOATE, POTASSIUM SORBATE.

UPUTA ZA UPORABU

Nanijeti na čistu kožu lica uvečer, izbjegavajući kontakt s očima.

Izgled

Bistra vodenasta tekućina

MIRIS

Bez mirisa

NE SADRŽI

Mikroplastiku, petrokemijska otapala, ethyl alcohol, PEG i polisorbate, phenoxyethanol, parfem i eterična ulja

Ambalaža

Bijela staklena bočica s kapaljkom. Birajte staklo i smanjite svoj utjecaj na okoliš.

Recenzije

Rita
Od svega, ovo im je najbolji proizvod. Nisam nikad do sada probala serum ili eksfolijant sa salicilnom koji je tako blag i hidratantan. Imam dosta problema s aknama i clarifying ih baš smiri. Koristim 3 puta tjedno navečer za lice i leđa i najradije bih se kupala u tome.
Nina
Nikad nisam imala problema s kožom i u trudnoći sam odjenom sva poprištavila. Dugo me bilo strah probati bilošta s kiselinama, no onda sam na nagovor prijateljice odlučila probati ovaj serum. Jako je blag i hidratantan, a pomogao mi je da mi se lice oporavi. Čak sam naučila i što je ektoin i počela proučavati sastojke. Koristila sam ga dva puta tjedno u početku, a kasnije sam povećala i do 3 puta tjedno.
Matea
Vidjela sam kako svi hvale ovaj serum kako je blag i nježan a sadrži salicilnu. Fakat je blagi nježan, ali meni je previše blag. Nije loš serum, samo ja volim malo intenzivnije. Mislim da mi kombinacija AHA i BHA više odgovara. Imam dugo problema s aknama i licem mi se malo smirilo, ali ne onoliko koliko bi htjela. Mislim da je ovo bolji izbor za ljude s povremenim prištićima ili normalnijim tipom kože.
Laura
Ovo je najblaži serum sa salicilnom kojeg sam probala. To je valjda zbog ektoina. Zbilja dobro hidratizira kožu i sutradan dobijem jako lijepi sjaj. Nema puno problema s kožom, pa ga koristim jednom tjedno. Kad dobijem mengaste prištiće malo pojačam, ali to je to. Brzo mi smiri kožu i umiri probleme.
Marija
Dosta sam zadovoljna i s izgledom i sa shippingom i s proizvodom. Kad vidim da će mi se negdje razviti prištić samo natapkam navečer malo ovog seruma. Ako to napravim na vrijeme ujutro ne bude ničega. No ako to napravim a prištić se počeo jače razvijati onda ne pomogne tako brzo.
Ranka M.
Često me proizvodi sa salicilnom znaju isušiti, no ovaj serum to ne radi, a pomogne mi s prištićima koje najčešće dobijem od menge.
Dunja P.
Serum je dobar, radi svoj posao, ali bih voljela kao da je malo jači. Za neke probleme mi je dosta blag što je možda bolje za kožu, ali eto za neke aknice bi mi pasalo da je malo jači učinak.
Katarina R.
Ovo je vjerojatno najhidratantniji i najnježniji serum sa salicilnom kojeg sam probala. jako sam zadovoljna.
Monika
Obožavam ovaj serum jer odlično čisti mitesere a ne isušuje.
Katarina K.
Oduševljena sam teksturom kože nakon upotrebe, nema crvenila i iritacije, za manje nepravilnosti sasvim dovoljan.
Nevena K.
Prvi put koristim proizvod s BHA kiselinima. Bila sam malo skeptična kako će koža reagirati, ali nisam imala nikakvu negativnu reakciju, upravo suprotno,koža je dobila neki blagi sjaj. Za djelovanje na pore i pročišćavanje nemogu jos nista reći jer ga koristim kratko ali nadam se da će i po tom pitanju bit super. Dosta je lagan i nježan što se meni jako sviđa pošto sam prvi put u doticaju s kiselinama. Sigurno ću ga nastaviti koristiti da vidim daljnje rezultate za koje se nadam da će ih biti. Također,za veće nepravilnosti mislim da bi bio poprilično lagan.
Petra
👌
Sara
Ovaj serum mi je pomogao da smiri moju kožu koja je sklona aknama. Nakon prve bočice akne se pojavljuju periodički, a i kad se pojave nanesem malo seruma na područje koje je zahvaćeno i već nakon 2 dana se koža umiruje. Ne isušuje kožu, što mi je bitno jer svi serumi koje sam probala su mi jako isušili kožu i perutala se, a ovaj serum ju nahrani.

Nastavite dalje Prikaži moju košaricu