3 navike njege kože koje se isplati usvojiti!

10/05/2023

Korana Marović

3 navike njege kože koje se isplati usvojiti!

Uvijek operite lice prije spavanja

Odlazak na spavanje čiste kože je ključan korak u njezi kože. Naša koža se tijekom noći, baš kao i ostatak našeg tijela, odmara i obnavlja, a taj proces će raditi puno bolje ako očistimo pore od šminke i ostalih nečistoća te pružimo koži potrebnu njegu.

Kako bi Vaša večernja rutina bila što učinkovitija, možete je obogatiti i serumom koji će se dodatno pobrinuti pružiti Vašoj koži točno ono što joj treba.

Ako imate masnu ili mješovitu kožu sklonu nepravilnostima, L’ADRIA Clarifying serum će dubinski očistiti Vaše pore i smanjiti pojavu nepravilnosti.

S druge strane, zrela koža s prvim znakovima starenja može odabrati L’ADRIA Rejuvenating oil - ulje s bakuchiolom, biljnim analogom retinola, koje pomaže održati Vašu kožu mladolikom.


Clarifying serum - Serum za reaktivnu kožu

Ne zanemarujte hidrataciju

Hidratacija je ključna za zdravlje svakog tipa kože, a kožu možemo hidratizirati i iznutra i izvana - najbolje oboje! 

Kako bi hidratizirali kožu iznutra, pazite da svaki dan popijete 8 čaša nezaslađene tekućine - vode ili čaja. Primijetit ćete veću jedrost i sjaj vaše kože!

Za hidrataciju kože izvana, ključno je odabrati serum koji će dovesti vlagu u same stanice kože, ne samo u njene površinske slojeve. L’ADRIA Instant Revitalizing serum radi upravo to - svojom osmolitičkom tehnologijom dovodi vlagu do samih stanica kože i pruža vašoj koži trenutnu svježinu i manju vidljivost bora!


Instant revitalazing serum  za intenzivnu hidrataciju i popunjavanje bora

Zaštitite kožu od sunca

Iako je sunce izvor života, moramo imati na umu da uzrokuje i oštećenja kože - čak 80% znakova starenja je uzrokovano sunčevim zrakama!

Kad se izlažete suncu, na sve izložene dijelove tijela nanesite proizvod sa zaštitnim faktorom 30 ili većim, širokog spektra zaštite. Ovo pogotovo vrijedi za lice, koje je cijele godine izloženo vanjskim utjecajima.

Također, bitno je da kožu štitite od sunca čak i ako je oblačno. Naime, oblaci će uspješno blokirati UVB zrake, zrake koje uzrokuju opekline, ali neće blokirati UVA zrake koje uzrokuju starenje kože.