Najdraži L'ADRIA proizvod Pamele Smoljanić

10/05/2023

Korana Marović

Najdraži L'ADRIA proizvod Pamele Smoljanić

Vjerujemo da je ime Pamele Smoljanić rijetkima još uvijek nepoznanica. Ona je lice koje se krije iza uspješnog Instagram profila August_xvi.

Pamela se bavi marketingom u jednoj poznatoj agenciji, a u slobodno vrijeme objavljuje svoje modne kombinacije, što je iz hobija preraslo u dodatni posao. Njen istančan ukus i osjećaj za stil (kao i za sve lijepo u arhitekturi, dizajnu i kulturi), svakako su ju istaknuli u moru domaćih influencera.

A ženskom dijelu publike je izrazito draga i zbog simpatičnih i pomalo sramežljivih javljanja uživo, u kojima dijeli crtice iz svog svakodnevnog života ili daje prijedloge za shopping.

Pamela je ujedno i jedna od prvih influencerica koje su prepoznale zvjezdanu kvalitetu brenda L'ADRIA, a kojeg koristi od samog početka; „Brend L'ADRIA privukao me je minimalističkim, a istovremeno prilično luksuznim izgledom pakiranja i bočica, a zadržala me kvalitetna formula koja doista radi ono što kaže!“, započela je Pamela.

Instant revitalazing serum

„Moj najdraži proizvod bio je, neupitno, Instant Revitalizing serum, kojeg uvijek želim imati u svom kupaonskom ormariću jer je od prvog dana dio moje dnevne i večernje rutine. No, naglašavam da je „bio“ - jer imam novog favorita.

Moji pratitelji znaju kako sam godinama bila u potrazi za okoloočnom kremom koja će zadovoljiti sve moje potrebe. Željela sam kremu koja je istovremeno hidratantna, ali i bogatija na dodir, a pritom nije masna ili gelasta, ne nadražuje oči i ne stvara milije, a uz to je i dobra podloga kod šminkanja.

Sve to sam, vjerovali ili ne, pronašla u L'ADRIA Eye cream, okoloočnoj kremi koja je sada, i vjerujem zauvijek, moj najdraži proizvod za okoloočno područje, a ujedno i najdraži L'ADRIA proizvod“, objasnila je Pamela.

eye cream