Iskoristite kod SPRING25 za proljetni popust od 25% na cjelokupni asortiman, uključujući proizvode na popustu te ostvarite besplatnu dostavu kupnjom bilo koja 2 proizvoda.

RUTINA ZA

SUHU KOŽU

Što je suha koža?

Suha koža je koža sklona suhoći, crvenilu i pojavi finih linija, jer prirodno proizvodi manje sebuma.

Kako prepoznati suhu kožu?

Suha koža nema vidljive pore, prirodno je suha na dodir te djeluje sivo i beživotno. Prisutan je i osjećaj zatezanja, a bore se obično počinju brže pojavljivati nego na ostalim tipovima kože.

Odgovara joj šminka kremastih i sjajnih tekstura, koja ima dugu postojanost. Bitno je napomenuti da se prirodno suhi tip kože razlikuje od stanja dehidriranosti kože, koje pogađa sve tipove kože.

Što uzrokuje suhu kožu?

Suha koža najčešće je genetski uvjetovana, no može nastati i uslijed hormonalnih promjena.

Koje su prednosti suhe kože?

Ovakav tip kože dobro funkcionira već uz kvalitetnu hranjivu kremu, djeluje prirodno zaglađeno i savršeno podnosi raznovrsne anti-age proizvode.

Kako se brinuti o suhoj koži?

  • Koristite nježan čistač za lice, ali SAMO u noćnoj rutini.
  • Ne preskačite nanošenje bogate hranjive kreme, čak i poslije tuširanja.
  • Koristite ovlaživač zraka pri dužem boravku u zatvorenim prostorima.
  • Ne ustručavajte se koristiti piling za lice, ali činite to tek povremeno i samo s blagim proizvodima.
  • Uvrstite ulje u svoju noćnu rutinu, koje će pomoći održati mekoću i sjaj Vaše kože.

UJUTRO

Ujutro razbudite svoje lice i kožu mlakom vodom i po potrebi umijte lice NOURISHING CLEANSER gelom za čićenje lica kako bi otklonili tragove večernje rutine bez isušivanja kože.
Potom na dlan nakapajte 4-5 kapi INSTANT REVITALIZING SERUMA te ga vrhovima prstiju umasirajte u kožu. Tijekom masaže ćete osjetiti kako je koža počela upijati serum. 
Tada je pravo vrijeme za REGENERATIVE CREAM. Željenu količinu kreme nanesite vrhovima prstiju te lagano utrljajte na lice uz nježnu, opuštajuću masažu.
Kada ste zadovoljni količinom hidratacije koju je Vaša koža dobila, predlažemo prelazak na njegu osjetljivog okoloočnog područja. EYE CREAM je najbolje nanijeti u količini veličine zrna graška, koristeći samo prstenjake kako biste osigurali vrlo lagani pritisak, bez zatezanja kože.

 

NAVEČER

Večernja rutina je savršena prilika za posebnije tretmane Vaše kože. Očistite lice nježnim NOURISHING CLEANSER gelom za čišćenje lica kako ne biste isušili svoju kožu u ovom koraku.
Potom je pravo vrijeme za bogatu hidrataciju koju skriva REGENERATIVE CREAM. Željenu količinu kreme nanesite vrhovima prstiju te lagano utrljajte na lice uz nježnu, opuštajuću masažu. 
Kada ste zadovoljni količinom hidratacije koju je Vaša koža dobila, predlažemo prelazak na njegu osjetljivog okoloočnog područja. EYE CREAM je najbolje nanijeti u količini veličine zrna graška, koristeći samo prstenjake kako biste osigurali vrlo lagani pritisak, bez zatezanja kože.
Kao zadnji korak večernje rutine, predlažemo REJUVENATING OIL. Ovo nije obično ulje jer je bazirano na skvalanu koji ne začepljuje pore, a obogaćeno je bakuchiolom, koji umiruje kožu te smanjuje vidljivost bora.

Faq

REJUVENATING OIL sadrži bakuchiol, alternativu retinoidima. Iako bakuchiol ima mnoge prednosti u odnosu na retinol, posebice zato što nije fototoksičan i siguran je za korištenje tijekom trudnoće, zbog svog intenzivnog efekta, nalik onom kojeg pruža retinol, preporučujemo da se postepeno uvodi u njegu osjetljive kože uz miješanje s neutralnom kremom kao što je REGENERATIVE CREAM. Postupno povećavajte dozu miješanjem od 1 do najviše 3 kapi REJUVENATING OILA s REGENERATIVE CREAMOM u količini veličine zrna graška. REJUVENATING OIL se također može nanijeti izravno na kožu svakodnevno ili svaki drugi dan, a efekt će biti vidljiv u svakom slučaju.

Ovisno o dobu godine, naša koža ima različite potrebe za lipidima, stoga omjer kreme i seruma koje trebamo varira. L'ADRIA serumi mogu se miješati s REGENERATIVE CREAMOM, što omogućuje stvaranje novih tekstura koje odgovaraju individualnim i sezonskim potrebama Vaše kože. Primjerice, REJUVENATING OIL pomiješan s REGENERATIVE CREAMOM stvara hranjivu noćnu kremu koja se upija bez masnog osjećaja. Mogućnosti su mnogobrojne! Zimi, ako osjetite zatezanje kože zbog suhog zraka, pokušajte povećati količinu kreme. Dodatan benefit miješanja potentnih seruma, kao što je REJUVENATING OIL, s neutralnom kremom je to što omogućava postepeno uvođenje i optimalno doziranje potentnih aktivnih sastojaka na osjetljivoj koži.

Apsolutno! Efekt intenzivnog hidratiziranja i zaglađivanja INSTANT REVITALIZING SERUMA u kombinaciji s elegantnom teksturom REGENERATIVE CREAMA je odlična podloga za šminku.

Da, svi proizvodi iz ove rutine mogu se koristiti samostalno ako Vam to odgovara.

Svi L'ADRIA proizvodi, osim CLARIFYING SERUMA, smiju se koristiti u trudnoći. CLARIFYING SERUM sadrži salicilnu kiselinu, koja se ne preporučuje za korištenje tijekom trudnoće.

Nastavite dalje Prikaži moju košaricu