Još samo DANAS proizvode za njegu i hidrataciju masne i problematične kože možete pronaći na popustu do 37%, uz besplatnu dostavu kupnjom bilo koja 2 proizvoda. Uz kod LADRIA10 ostvari dodatnih 10% popusta na blagajni.

Poznate mame otkrivaju najljepše uspomene, ali i izazove s prvog odlaska na ljetovanje s mališanima!

Prvi odlazak na more s bebom jedan je od najstresnijih događaja u životu svake mlade mame. Upravo zato upitali smo mame-influencerice kako su se one nosile s tim.

09.05.2021

Poznate mame otkrivaju najljepše uspomene, ali i izazove s prvog odlaska na ljetovanje s mališanima!

Prvi odlazak na more s bebom jedan je od najstresnijih događaja u životu svake mlade mame. Upravo zato upitali smo mame-influencerice kako su se one nosile s tim.

09.05.2021

Kad beba postane novi član obitelji, mnoge stvari se nepovratno mijenjaju, a tako i ljetovanje od ultimativnog opuštanja može postati vrlo stresan podvig. Svako putovanje s bebom je mala avantura za sebe i zahtijeva puno pripreme jer na kraju dana ona u potpunosti ovisi o nama roditeljima.

Upravo zato, nemojte čekati zadnji trenutak, već se na vrijeme posvetite slaganju velikog popisa koji će Vam na kraju Vaše prvo ljetovanje s bebom učiniti toliko jednostavnijim i ugodnijim. Na popisu se obavezno moraju nalaziti pelene, dude, bočice za vodu, adaptirano mlijeko, vlažne maramice, krema za guzu, krema sa zaštitnim faktorom prikladna za bebinu kožu, jednokratne podloge za presvlačenje i sl., a uz osnovne stvari za njegu, potrebni su i odjeća, šeširić, kupaći kostim, igračke, lijekovi i mnoštvo drugih sitnica. Zasigurno će Vaša torba za plažu polako poprimiti dimenzije putne torbe. No, bez obzira na sve pripreme, mame diljem svijeta će se sigurno složiti u jednom: koliko god se temeljito pripremali, uvijek će se dogoditi nešto neočekivano zbog čega ćete se jednostavno morati snaći kako znate i umijete u danom trenutku. Ma ni to nije nemoguća misija za mame, koje su uistinu pravi primjer superjunakinja u stvarnom životu!

Kako bi Vam olakšali stres oko slaganja liste za prvo bebino ljetovanje, upitali smo poznate mame s Instagrama o najljepšim uspomenama na ljetovanje s njihovom bebicom. Odgovori će Vas sigurno raznježiti.

„Jedan od najljepših trenutaka koje pamtim s Evom na moru je kako jede špagete bolonjez u restoranu uz plažu nakon što je danima prije toga bila bolesna i nije jela gotovo ništa. Morski zrak i opuštena atmosfera su sve popravili i zato mi je prizor nje prekrivene umakom od rajčice jedan od najdražih do današnjeg dana“, podijelila je s nama Ana Ude.

„Na prvo ljetovanje s našim sinčićem išli smo već s njegovih napunjenih 3 tjedna i ne mogu opisati koliko smo se veselili tome! Iako smo bili poprilično neispavani i iscrpljeni, suprug i ja zauvijek ćemo pamtiti ranojutarnje odlaske na plažu s Lorisom. Ne moram posebno naglašavati stres oko pakiranja za plažu J, ali sve zaboraviš u tom trenutku kad svoje maleno biće držiš u naručju, gledaš u mirno more, slušaš galebove, nema nigdje nikoga, samo tvoje dvije voljene osobe. Savršena i najljepša uspomena našeg prvog odlaska na more!“ zaključila je Dorin Lucissima Bajzec.

„Prvo Lennoxovo ljetovanje bilo je u Grčkoj. Pamtim ga kao izazov s obzirom na to da je imao tek 10 mjeseci, još je dojio i sve je stavljao u usta. Stoga je boravak na plaži izgledao tako da bismo suprug i ja naizmjence stražarili, pokušavajući izbjeći jedenje kamenčića. Odmarali smo tek kad bi zaspao na plaži. No od prvog dana je uživao u moru, voli ga i danas, tako da to ljetovanje pamtim kao naporno, ali i najdivnije!“ rekla je Ivana Blažoti Mijoč.

Bili spremni za putovanje ili ne, ovom prilikom Vam želimo čestitati i zaželjeti najljepše proveden Majčin dan s mnogo novih divnih uspomena s Vašim mališanima!