Iskoristite kod SPRING25 za proljetni popust od 25% na cjelokupni asortiman, uključujući proizvode na popustu te ostvarite besplatnu dostavu kupnjom bilo koja 2 proizvoda.
U tajanstvu dubine
zrncima pijeska
mirisu bilja
i kristalima soli
zrcali se tajna ljepote jednog malog mora
Jadranskog

Čini više, budi brži, jači!

Današnji stil života prožet je nerealnim očekivanjima i popratnim stresom. Uvjeravanja kako nas samo još jedna kupnja dijeli od dugoočekivane sreće stižu sa svih strana. Takvi nezahvalni i užurbani uvjeti modernog života mogu se odraziti i na našem licu. Zato smo kreirali brend L'ADRIA, koji unosi jednostavnost, pomažući Vam da malo zastanete i predahnete.

Ljubav prema Jadranskom moru i dugogodišnje umijeće u formuliranju kozmetike pretočili smo u staklene posudice za jedinstveno iskustvo njege koje će obogatiti Vašu rutinu, a koži dopustiti da zasja potpunom ljepotom. Zaboravite policu punu proizvoda koje razočarano gledate i zaronite s nama u opuštajući svijet minimalizma inspiriranog blagodatima najljepšeg mora - Jadrana.

Započnite svoje L'ADRIA iskustvo.

L'ADRIA brend vjeruje u nježnost i pažljivost u revitaliziranju svih tipova kože. Prenosimo to u Vašu rutinu, u skladu s prirodom, inspirirani predivnim Jadranskim morem. Naše formule, osmišljene kao potpora svakoj koži, podarit će Vašem licu hidrataciju i vitalnost te sačuvati Vašu ljepotu.

cream

Iz srca Jadrana ekstrahirane su najfinije morske alge i kolagen, kojima smo obogatili kvalitetne proizvode za minimalističke rutine njege. Znajući koliko Vam je važan i senzualan osjećaj njege, posebnu pažnju smo posvetili teksturama. Neodoljive na dodir, ugodne su za svaku kožu, pa i onu najosjetljiviju.

Znamo da je pronalazak idealnih proizvoda prilagođenih vlastitom tipu kože često trnovit put, stoga smo odradili teži dio zadatka za Vas - nudimo kompletne prijedloge jednostavnih rutina osmišljenih za pružanje najboljih rezultata. Kako bi smanjili gužvu na Vašim kozmetičkim policama, svi L'ADRIA serumi pružaju višestruke učinke. Tako je eksfolirajući serum istovremeno i vrlo hidratantan, dok je izrazito njegujući uljni serum obogaćen inovativnim sastojcima za očuvanje vitalnosti kože, a naš hijaluronski serum trenutno će hidratizirati Vašu kožu i učiniti bore manje vidljivima. Središnji proizvodi svake L'ADRIA rutine su hidratantne kreme, obogaćene morskim algama i kolagenom kao osnovama našeg brenda, u jednostavnoj posteljici hidratacije. Sve L'ADRIA hidratantne kreme se mogu koristiti kao dnevne i noćne kreme, a za jaču hidrataciju jednostavno je potrebno prilagoditi količinu koju koristite. Svi naši proizvodi uronjeni su u delikatne formule - bez PEG-a, polisorbata, mineralnih ulja, fenoksietanola, parfema i eteričnih ulja, i stoga su prikladne za svaki tip kože, pa i onaj najosjetljiviji. U razvoju i rutini, držimo se pravila – manje je više.

Ladria regenerative cream

Vizija L'ADRIA brenda je podizanje svijesti o važnosti društveno odgovorne proizvodnje, spajajući blagodati Jadrana u kvalitetnu njegu bez nepoželjnih sastojaka, koji potencijalno izazivaju iritacije. Svi su sastojci na biljnoj i prirodnoj bazi, od emulgatora i zgušnjivača pa sve do bisera naših formulacija - aktivnih sastojaka. Upravo s ciljem smanjenja količine otpada u okolišu, odabrali smo ambalažu od stakla, s vrlo malim udjelom plastičnih elemenata, smještenu u kompaktne papirnate kutijice. Neprestano pratimo inovacije i u skladu s njima ekološki optimiziramo naša pakiranja. Cilj brenda je dugoročno ulaganje u sebe i u ljepotu oko nas održavanjem najljepših plaža i samog Jadrana čistima te podizanjem svijesti o važnosti reciklaže i problemu onečišćenja našeg jedinog planeta.

Ladria oil and serum group

Svrha L'Adria brenda jest širiti znanje o sastojcima koji su potpuno prilagođeni potrebama Vaše kože, bez nepotrebnih napuhavanja, neostvarivih obećanja i slijepog praćenja trendova. Kroz naše proizvode, želimo Vam pomoći da bolje upoznate svoju kožu, lakše otkrijete koji joj sastojci savršeno odgovaraju te se potpuno zaljubite u nju. Naš minimalistički ideal prati nas i u razvoju brenda, stoga Vas nećemo zatrpati s proizvodima. Kreiramo samo one formule koje trenutno nedostaju na tržištu, a mnogima su prijeko potrebne. Želimo Vam približiti svijet u kojem je kvaliteta, a ne kvantiteta, uvijek na prvom mjestu.