Još samo DANAS proizvode za njegu i hidrataciju masne i problematične kože možete pronaći na popustu do 37%, uz besplatnu dostavu kupnjom bilo koja 2 proizvoda. Uz kod LADRIA10 ostvari dodatnih 10% popusta na blagajni.

Nismo mogli izabrati samo jednog dupina...

Online aktivacija nam je iznimno bitna, no ne želimo zaboraviti ni na naše offline djelovanje - prvo u nizu je usvajanje svih dupina Instituta Plavi Svijet

14.07.2020

Nismo mogli izabrati samo jednog dupina...

Online aktivacija nam je iznimno bitna, no ne želimo zaboraviti ni na naše offline djelovanje - prvo u nizu je usvajanje svih dupina Instituta Plavi Svijet

14.07.2020

Svako ljeto djevojčice imaju isti san; preko noći postati dugokose sirene koje za najboljeg prijatelja imaju - simpatičnog dupina! Danas su te djevojčice odrasle, pa umjesto snova o podvodnom carstvu traže svog princa (ili princezu!) i uživaju u L'ADRIA preparativnoj kozmetici. No ne zaboravljaju na more kakvim su ga doživljavale kroz oči djeteta... Upravo zato, u čast svim malim i odraslim djevojčicama, odlučili smo pripomoći jedinom Institutu u Hrvatskoj koji se bavi istraživanjem i zaštitom dupina u Jadranskom moru - Institutu Plavi Svijet.

Plavi Svijet već godinama nudi opciju usvajanja dupina putem koje skupljaju prihode za daljnje istraživanje ovih ljupkih bića. Usvajanjem dupina podržavate Jadranski projekt dupin, najduži znanstveno-istraživački projekt u regiji. Uz novčanu potporu provode aktivnosti istraživanja i zaštite dobrih dupina, ali i svih ostalih vrsta dupina i kitova u Jadranu te povećavaju svijest javnosti o njima na lokalnoj i nacionalnoj razini. Od iste potpore jednom godišnje održavaju i Dan dupina te provode obrazovne aktivnosti u Lošinjskom edukacijskom centru o moru te promicanju sveobuhvatne zaštite Jadrana i općenito morskog okoliša.

Plavi svijet Institut za istraživanje i zaštitu mora osnovan je 1999. godine, od kada ostaju neovisna i neprofitna organizacija koja je uspostavljena s ciljem provedbe znanstvenih istraživanja i aktivnosti zaštite morskog okoliša kao i edukacije javnosti s naglaskom na Jadransko more i širu mediteransku regiju. Njihova tri programa uključuju istraživanje, edukaciju i zaštitu važnih vrsta i morskog okoliša. Kako je L'ADRIA 100% hrvatski brend koji je temeljen na blagodatima i čistoći Jadranskog mora, željeli smo podržati hvalevrijedan projekt koji godinama educira, prije svega, mališane o bitnosti održavanja čistoće mora i plaža za buduće generacije.

U Jadranu se, prema njihovim istraživanjima, nalazi preko 2000 dupina, no trenutno je moguće usvojiti tek četiri dupina - Duje, Nola, Elmar i Elsa. Upitali smo svoje pratitelje kojega usvojiti, no kako smo se kolektivno previše dvoumili - usvojili smo sva četiri! No moramo priznati da je vama, a i nama, posebno srcu prirastao Duje, oko kojega spremamo još iznenađenja... U međuvremenu i vas potičemo da usvojite dupina i tako podržite ne samo zaštitu "vašeg" dupina, već i cijelog Jadranskog mora.

Za sve podatke o usvajanju, kliknite ovdje.