Još samo DANAS proizvode za njegu i hidrataciju masne i problematične kože možete pronaći na popustu do 37%, uz besplatnu dostavu kupnjom bilo koja 2 proizvoda. Uz kod LADRIA10 ostvari dodatnih 10% popusta na blagajni.

Najdraži L'ADRIA proizvod Pamele Smoljanić

Poznata modna influencerica i zaljubljenica u kvalitetnu njegu kože otkrila nam je malu tajnu – svoj najdraži L'ADRIA proizvod nedavno je zamijenila novim!

17.12.2020

Najdraži L'ADRIA proizvod Pamele Smoljanić

Poznata modna influencerica i zaljubljenica u kvalitetnu njegu kože otkrila nam je malu tajnu – svoj najdraži L'ADRIA proizvod nedavno je zamijenila novim!

17.12.2020

Vjerujemo da je ime Pamele Smoljanić rijetkima još uvijek nepoznanica. Ona je lice koje se krije iza uspješnog Instagram profila August_xvi. Pamela se bavi marketingom u jednoj poznatoj agenciji, a u slobodno vrijeme objavljuje svoje modne kombinacije, što je iz hobija preraslo u dodatni posao. Njen istančan ukus i osjećaj za stil (kao i za sve lijepo u arhitekturi, dizajnu i kulturi), svakako su ju istaknuli u moru domaćih influencera, a ženskom dijelu publike je izrazito draga i zbog simpatičnih i pomalo sramežljivih javljanja uživo, u kojima dijeli crtice iz svog svakodnevnog života ili daje prijedloge za shopping.

Pamela je ujedno i jedna od prvih influencerica koje su prepoznale zvjezdanu kvalitetu brenda L'ADRIA, a kojeg koristi od samog početka; „Brend L'ADRIA privukao me je minimalističkim, a istovremeno prilično luksuznim izgledom pakiranja i bočica, a zadržala me kvalitetna formula koja doista radi ono što kaže!“, započela je Pamela.

„Moj najdraži proizvod bio je, neupitno, Instant Revitalizing serum, kojeg uvijek želim imati u svom kupaonskom ormariću jer je od prvog dana dio moje dnevne i večernje rutine. No, naglašavam da je „bio“ - jer imam novog favorita. Moji pratitelji znaju kako sam godinama bila u potrazi za okoloočnom kremom koja će zadovoljiti sve moje potrebe. Željela sam kremu koja je istovremeno hidratantna, ali i bogatija na dodir, a pritom nije masna ili gelasta, ne nadražuje oči i ne stvara milije, a uz to je i dobra podloga kod šminkanja. Sve to sam, vjerovali ili ne, pronašla u L'ADRIA Eye cream, okoloočnoj kremi koja je sada, i vjerujem zauvijek, moj najdraži proizvod za okoloočno područje, a ujedno i najdraži L'ADRIA proizvod“, objasnila je Pamela.