Još samo DANAS proizvode za njegu i hidrataciju masne i problematične kože možete pronaći na popustu do 37%, uz besplatnu dostavu kupnjom bilo koja 2 proizvoda. Uz kod LADRIA10 ostvari dodatnih 10% popusta na blagajni.

Instagramične hrvatske plaže koje morate posjetiti ovo ljeto!

Uživajte na prekrasnoj lokaciji uz odličnu hranu i piće – i, naravno, nezaboravnu zabavu!

21.05.2021

Instagramične hrvatske plaže koje morate posjetiti ovo ljeto!

Uživajte na prekrasnoj lokaciji uz odličnu hranu i piće – i, naravno, nezaboravnu zabavu!

21.05.2021

Krajem svibnja, dolaskom toplih dana, počeli smo uvelike razmišljati o prvim izletima na more kako bismo pobjegli od gradske monotonije. Znamo da je sljedeći korak nakon maštanja rezervacija, a iz naše perspektive nikada nije dovoljno rano za rezervaciju godišnjeg odmora iz snova!

Jeste li već počeli planirati ljeto 2021? Ako niste, možda će vas naš popis najinstagramičnijih hrvatskih plaža – s genijalnim beach barovima – inspirirati da o moru počnete sanjariti već danas.

1. Banje Beach Restaurant, Lounge & Club, Dubrovnik

Samo nekoliko koraka od Ploča nalazi se poznati klub, lounge bar i restoran „Banje“ na istoimenoj plaži, koja pruža cjelodnevno sunčanje i opuštanje u luksuznom ambijentu s vibrom mediteranskog šika. Ovu pješčanu oazu krasi pogled na otok Lokrum, ali i egzotični kreveti od bambusa s baldahinima te ležaljke sa suncobranima, uz uslugu masaže – i to nekoliko vrsta!

Nakon upijanja sunčanih zraka i uživanja u koktelima, s alkoholom ili bez njega, uputite se u „Banje“, restoran koji nudi moderan twist na mediteransku kuhinju, koristeći isključivo svježu sezonsku hranu lokalnih proizvođača i poljoprivrednika. Uz hranu će vam ponuditi i odgovarajuće vino, domaće ili uvozno, a cijeli doživljaj upotpunit će neprocjenjiv pogled i besprijekorna usluga. Planirate li posjetiti Dubrovnik, ne zaboravite se počastiti cjelodnevnim uživanjem na plaži Banje!

2. Beach Club Hvar (bivši Bonj Le Bains), Hvar

Nismo sigurni postoji li luksuzniji beach bar s mediteranskom retro vibrom od Beach Club Hvara. Ovaj arhitektonski dragulj iz 1927. godine smješten je kod hotela Amfora Beach Resort, a specifičan je po kolonadama od bijeloga kamena i detaljima u plavom drvu, koji su fantastična kulisa za Instagram fotku. Nudi ležaljke sa suncobranom, krevete s baldahinom, privatne kabane te apartmane s klimom koji nude izravan izlazak na more. U ponudi imaju wellness te restoran s mediteranskom kuhinjom sa specifičnim hvarskim začinima i namirnicama, a ističu se i po ponudi elegantnih kupaćih kostima!

Vrijedi spomenuti i kako je ova lokacija čest odabir za ljetna vjenčanja pa je povremeno nedostupna javnosti. Ipak, ako ste na Hvaru, isplati se baciti oko na ovaj specifični beach klub.

3. Laganini Lounge Bar & Fish House, Pakleni otoci/Palmižana

Želite li jednu od najekskluzivnijih lounge lokacija na Jadranu, morat ćete se uputiti na Palmižanu. Laganini Lounge Bar & Fish House smješten je na otoku Sveti Klement, koji je od Hvara udaljen svega 20 minuta taxi boatom, a nudi fantastičan ambijent u bijelom drvu koji naprosto poziva na uživanje. Za razliku od ostalih lounge barova s ovoga popisa, Laganini ne nudi nikakve dodatne usluge osim vrhunske hrane i pića. Njihovi kokteli s potpisom poznati su i izvan granica Lijepe naše, dok kuhinju s naglaskom na ribljim jelima (nude i sushi!) potpisuje nagrađivani kuhar Hrvoje Zirojević.

Za Laganini se kaže kako je to mjesto na kojem barem jednom morate biti – jer tamo ćete se osjećati poput zvijezde!

4. Mulini Beach Club, Rovinj

Iako je pretežito Dalmacija poznata po svojim beach klubovima i lounge barovima, svog konja za utrku dobila je i Istra. Mulini Beach Club nalazi se u uvali Lone, a osim luksuzne ponude nudi i neopisiv pogled na park-šumu Zlatni rt. Ponajprije će vas oduševiti njegov elegantan ambijent koji se lijepo pretače ne samo s usluge na prostor, već i s lounge dijela na bar i restoran te čini skladnu cjelinu. Mullini je fantastičan jer nudi kasni doručak, lijeni ručak, sunčanje na velikim krevetima, raskošan izbor koktela (čak i signature) za uživanje u hladu... Njihov atraktivan meni osmislio je šef kuhinje hotela Monte Mulini, a tijekom večeri u ponudu su uključeni i snackovi.

Preferirate li zabave privatnijeg tipa, Mulini bi vam se mogao svidjeti i navečer, kad nudi clubbing program ili male koncerte. Svakako, vrijedan je pogleda.